Niet invasieve reductie

Tijdens de CoolTech® Procedure zorgen de applicators voor een precies gecontroleerde koeling om vetcellen te elimineren op specifieke plaatsen op uw lichaam zonder de omgevende weefsels aan te tasten.

Natuurlijke geleidelijke reductie

Door blootstelling aan koude beginnen de vetcellen aan een natuurlijke verwijdering die geleidelijk de dikte van de vetlaag vermindert. De vetcellen in de behandelde zone worden geleidelijk afgevoerd door het normale metabolisme van ons lichaam, vergelijkbaar met hoe vet uit onze voeding geëlimineerd wordt.

Twee tot vier maanden tot effectiviteit

Het resultaat is een merkbare en natuurlijke vermindering van locale vetophopingen dat zichtbaar wordt na gemiddeld twee tot vier maanden.

Wat te verwachten

Er is geen enkele verdoving en/of pijnmedicatie nodig. Twee speciaal ontwikkelde applicatorschelpen zuigen het weefsel met een zacht vacuum tussen de koelpanelen. U wordt een trekkend gevoel gewaar door het vacuüm in de behandelde zone. Als de procedure start voelt u de koude in de behandelde zone. Dit gevoel verdwijnt binnen enkele minuten. U zal ofwel zitten of neerliggen tijdens de procedure, afhankelijk van de zone die behandeld wordt. De behandeling duurt normaal 1 à 2 uur, afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone. De CoolTech® Procedure is comfortabel. U kan lezen, naar muziek luisteren, op uw laptop werken of gewoon relaxen.